26/07 tot 22/08

Een leeuw kan soms melodramatisch zijn of overkomen. Maar ze zijn ook trouw en kunnen andere stimuleren als geen ander sterrenbeeld.
Als een leeuw zich goed voelt zijn ze heel ambitieus en houden ze zich hardnekkig vast aan hun principes. De leeuw houdt er dan ook een royale levensstijl op na. De leeuw staat heeft graag de aandacht en wordt graag geadoreerd door zijn partner.

Aandacht, aandacht is wat de vrouwelijke leeuw(in) nodig heeft van haar partner. Indien ze het gevoel heeft dat er niet genoeg positieve aandacht wordt besteed aan haar zal ze niet lang in de relatie blijven en verder zoeken naar een partner die haar wel de nodige aandacht kan geven. Eens ze de volle aandacht heeft zal een leeuw in staat zijn haar liefde te tonen. Een leeuw(in) wordt graag omringd door luxe en wil steeds het allerbeste voor haarzelf en haar omgeving.

De mannelijke leeuw geniet van vrouwelijke aandacht. Wanneer hij voelt dat hij aandacht krijgt wordt hij makkelijk verliefd. Soms wordt hij te makkelijke verliefd waardoor de relatie niet altijd lang blijft duren.  Om een langdurige relatie aan te gaan heeft hij behoeft aan een partner die hem met de 2 voeten op de grond houdt. Maar opgepast hij heeft een afkeer van te dominante personen en wordt niet graag verteld wat hij moet doen. De leeuw krijgt graag complimenten